NIEUWE HUISSTIJL LATEN ONTWERPEN

Huisstijl ontwerp Amersfoort

WAT IS EEN HUISSTIJL?

Een huisstijl, ook wel corporate identity genoemd, is de visuele presentatie van een bedrijf. De visuele presentatie van een bedrijf is zeer belangrijk, ook omdat het vaak de eerste kennismaking met de klanten is. Vaak wordt een huisstijl verwaarloosd en dit kan zelfs de ondergang van een bedrijf tot gevolg hebben. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en daarom besteedt Styletto Design erg veel aandacht aan het ontwerpen van een huisstijl voor een bedrijf.

Een huisstijl bestaat uit de naam van het bedrijf, het logo, kleurstellingen, lettertypes (typografie) en gebruik van afbeeldingen en fotografie.

Styletto Design

Huisstijl ontwerp

Huisstijl laten ontwerpen Amersfoort • Styletto Design

Huisstijl ontwerp Amersfoort

Het gebruik van een huisstijl

Een huisstijl wordt consistent doorgevoerd op visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, presentaties, website en zelfs in e-mails en op bedrijfskleding. Het voordeel hiervan is dat klanten of potentiële klanten steeds geconfronteerd worden met dezelfde stijl van het bedrijf. Het blijft hierdoor langer hangen en het straalt ook professionaliteit uit. Daarnaast wekt het hebben van een goed ontworpen huisstijl vertrouwen en is het een goed middel om een sterke identiteit en een sterk merk neer te zetten in de markt.

Huisstijl ontwerp door Styletto Design in Amersfoort

Er komt veel kijken bij het ontwerpen van een huisstijl. De huisstijl moet goed aansluiten bij het bedrijf. Styletto Design kijkt naar waar het bedrijf op dit moment staat en waar het naartoe wil. Als het gaat om een nieuw bedrijf of organisatie wordt besproken met de klant waar het bedrijf zich in de markt wil positioneren en wat de doelgroep precies is. Styletto onderzoekt het gehele bedrijf en neemt het onder de loep om tot een passende, sterke huisstijl te komen. Van brainstormen tot het bedenken van een concept en het uitwerken van de huisstijl, Styletto Design in Amersfoort ontwerpt jouw huisstijl tot in de puntjes.

Vernieuwing huisstijl

Het kan ook zijn dat het bedrijf al een huisstijl heeft, maar toe is aan vernieuwing. Daarbij is het belangrijk om te kijken of het bedrijf een geheel nieuwe weg in kan slaan met betrekking tot visuele presentatie of dat er verbindingen met de oude huisstijl worden gemaakt. De invoering van een nieuwe huisstijl kan veel teweeg brengen. Dit proces wordt door Styletto Design in Amersfoort goed in de gaten gehouden.

Kortom, je bent hier aan het goede adres! Je kunt gerust contact opnemen en vragen naar de mogelijkheden.

Laat jouw merk stralen.

Neem contact op

lisa@stylettodesign.nl
06 53 45 31 00

Stephensonstraat 15
3817 JA Amersfoort