SOCIAL MEDIA CAMPAGNE LATEN OPZETTEN

Social media Amersfoort

SOCIAL MEDIA CAMPAGNE

Voor veel bedrijven kan het inzetten van social media (op een goede manier) een goede zet zijn. Het is wel belangrijk dat er goed wordt nagedacht over de social media campagne en dat er een goed doordacht plan wordt opgezet.

Social media onderzoek en hoe verder

Zomaar even een Facebook pagina, een LinkedIn pagina en een Instagram account aanmaken werkt vaak niet. Er moet een soort plan worden gemaakt, waarbij wordt gedacht aan wat voor soort berichten en afbeeldingen worden geplaatst op het account. Wanneer zijn de beste tijdstippen om berichten te plaatsen? Welke social media kan het bedrijf het beste inzetten? En welke juist niet? Hoe vaak moeten er berichten worden geplaatst en wat is de doelgroep? Allemaal stuk voor stuk belangrijke vragen waar Styletto Design een antwoord op gaat vinden. Dit wordt gedaan door middel van een social media onderzoek.

Nadat het social media onderzoek is uitgevoerd zal er een plan worden opgesteld en kan er gestart worden met de social media campagne.

Styletto Design

Social media

Social media adverteren Amersfoort • Styletto Design

Adverteren op social media

Je bedrijf op de kaart zetten door te adverteren op social media? Of wil je een specifieke product of dienst promoten? Adverteren kan effectief zijn, mits het goed wordt gedaan. Denk aan aantrekkelijke advertenties, pakkende advertentieteksten, planning en budget. Vergeet niet dat ieder social media kanaal zijn eigen doelgroep heeft. Hier dien je dus ook rekening mee te houden. 

Styletto Design kan een advertentiecampagne voor je opzetten om ervoor te zorgen dat je bedrijf, product of dienst in the picture wordt gezet. Wil je meer informatie over adverteren op social media? Neem contact op! 

Posts en berichten plaatsen

Het is belangrijk dat de social media goed worden onderhouden en dat er regelmatig berichten worden geplaatst. Dit om meer volgers te krijgen en te behouden. Dit zorgt natuurlijk automatisch voor meer klantenbinding.

Ben je geïnteresseerd in het gebruik van social media? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Laat jouw merk stralen.

Neem contact op

lisa@stylettodesign.nl
06 53 45 31 00

Stephensonstraat 15
3817 JA Amersfoort