PROFESSIONEEL LOGO LATEN ONTWERPEN

Logo ontwerp Amersfoort

Het gezicht van je bedrijf

Een logo ontwerp is zeer belangrijk en mag zeker niet verwaarloosd worden. Het is voor klanten vaak de eerste kennismaking met het bedrijf. Daarbij moet het logo ontwerp dus aanspreken en een goede indruk achterlaten. Het logo ontwerp moet passen bij het bedrijf.  Waar staat het bedrijf en waar wil het bedrijf naartoe?

Styletto Design in Amersfoort ontwerpt voor jou een logo waar je mee voor de dag kunt komen. Wil je een strak, modern logo? Of juist helemaal niet en ga je meer voor een klassiek ontwerp? Het kan allemaal. Styletto ontwerpt en adviseert om tot een passend eindresultaat te komen.

Styletto Design

Logo ontwerp

Logo laten ontwerpen Amersfoort • Styletto Design

Logo ontwerp Amersfoort

Hoe gaat Styletto Design te werk?

Styletto Design in Amersfoort begint met een gesprek met de klant over het bedrijf, wat is de doelgroep, waar wil het bedrijf voor staan? Vervolgens bespreken we de wensen met betrekking tot het logo. Tevens kan de klant een aantal voorbeelden van logo’s laten zien. Aan de hand van die voorbeelden wordt een beter beeld van de stijl gevormd, maar Styletto kan ook zelf een richting kiezen mocht je dat willen.

 Nadat er een goed beeld is gevormd van het bedrijf en de wensen van de klant, kan worden begonnen met het bedenken van een concept en kan Styletto gaan brainstormen over het logo. Styletto zal altijd een aantal ontwerpen aanleveren, zodat de klant kan kiezen. Aan de hand van het gekozen ontwerp zal het logo verder worden uitgewerkt mocht dat nodig zijn. Het eindresultaat is een logo waar je trots op kunt zijn en een logo wat helpt bij het versterken van het merk.

Wil je een logo laten ontwerpen door Styletto Design? Of wil je eerst meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op.

Meer impact maken.

Neem contact op

lisa@stylettodesign.nl
06 53 45 31 00

Stephensonstraat 15
3817 JA Amersfoort