NIEUWE WEBSITE LATEN ONTWIKKELEN?

Websites & webdesign Amersfoort

WEBDESIGN DOOR Styletto Design IN AMERSFOORT

Wil je een mooie, professionele, moderne of juist klassieke website? Dan ben je hier aan het goede adres. Styletto vindt het belangrijk dat het webdesign aansluit bij het bedrijf en de wensen van de klant. Er wordt met veel plezier en passie aan een mooi ontwerp voor jouw website gewerkt. De website moet natuurlijk een verpletterende indruk achterlaten bij de bezoekers, maar ook de informatie op de website moet goed aansluiten bij de potentiële klanten. Styletto Design heeft namelijk niet alleen de kennis van webdesign in huis, maar is ook gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en online marketing. Er wordt dus niet alleen gedacht aan het design van de website, maar Styletto in Amersfoort gaat een stap verder. Samen werken aan een mooi eindresultaat, waar iedereen trots op kan zijn!

Styletto Design

Website laten maken

Webdesign & ontwikkeling Amersfoort • Styletto Design

Website laten maken Amersfoort

WordPress

Styletto Design ontwerpt en ontwikkelt websites met WordPress. WordPress is een Content Management System (CMS) met zeer veel potentie. WordPress is flexibel en stabiel, maar vooral ook gebruiksvriendelijk. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden met betrekking tot zoekmachine optimalisatie, responsive design en social media koppelingen. Eigenlijk is alles mogelijk met WordPress.

WordPress websites zijn ook makkelijk zelf te beheren. Teksten, afbeeldingen, foto’s, menu’s etc. kunnen gemakkelijk worden aangepast. Je kunt zelf ook nieuwe pagina’s aanmaken. Het is wel verstandig om het onderhoud van de website uit te besteden om ervoor te zorgen dat de website goed blijft functioneren en veilig blijft.

Responsive design

Alle websites die worden gemaakt hebben een responsive design. Dat wil zeggen dat deze websites ook direct geschikt voor smartphones en tablets. De websites die Styletto ontwerpt en ontwikkelt zijn dus goed zichtbaar op alle schermgroottes, pc’s, computers, TV’s, smartphones en tablets.

Google is sinds dit jaar bezig met het uitrollen van een nieuw systeem, waarbij websites die geschikt zijn voor smartphones en tablets hoger in de zoekresultaten zullen verschijnen. Dit is dus ook iets waar je rekening mee moet houden als je ervoor kiest om een website te laten ontwerpen / bouwen.

Onderhoud website

Het onderhouden van je website is ook zeer belangrijk en mag zeker niet vergeten worden. Er moet bijvoorbeeld regelmatig een backup worden gemaakt, zodat je niet ineens je hele website kwijt raakt mocht je gehackt worden. Ook komen er regelmatig kleinere en grotere updates uit. Styletto Design zorgt ervoor dat dit allemaal voor jou wordt gedaan als je een onderhoudsabonnement afsluit. Er zijn verschillende onderhoudsabonnementen beschikbaar. Kijk voor meer informatie over de abonnementen en onderhoud van je website op de pagina Onderhoud.

Laat jouw merk stralen.

Neem contact op

lisa@stylettodesign.nl
06 53 45 31 00

Stephensonstraat 15
3817 JA Amersfoort