OOK EEN WEBSITE HEEFT ONDERHOUD NODIG

Website onderhoud

Onderhoud van je WordPress website

Heb je een mooie website laten maken? Dan wil je natuurlijk ook dat deze goed blijft functioneren. Websites dienen regelmatig te worden onderhouden om de veiligheid te kunnen waarborgen. WordPress brengt regelmatig updates uit, waaronder beveiligingsupdates. Het is belangrijk om deze updates te installeren. Daarnaast dient spam te worden verwijderd en is het maken van back-ups zeer belangrijk. Door het regelmatig maken van backups gaat er geen informatie verloren mocht er iets mis gaan door een cyberaanval of als de website wordt gehackt. Wil je zeker weten dat jouw website goed blijft werken en veilig is voor de bezoekers? Sluit dan een onderhoudsabonnement af.

Styletto Design

WordPress onderhoud

Website onderhoud • Styletto Design

Over onderhouds abonnementen

Waarom een onderhouds abonnement afsluiten?

Veel mensen weten niet dat het zeer belangrijk is om websites regelmatig te onderhouden. Dit is nodig om de veiligheid voor de bezoekers van je website te kunnen waarborgen, maar ook om je te beschermen tegen aanvallen van hackers. Nu zul je misschien denken: dit gebeurt mij toch niet? Dat heb je mis! Hackers zijn overal op het internet te vinden en zo vinden ze dus ook jouw website.

Styletto Design kan het onderhoud van jouw website op zich nemen. Regelmatig (afhankelijk van het abonnement dat wordt afgesloten) zullen er updates worden gedaan en back-ups worden gemaakt. Zo kun je veilig en zorgeloos van je website genieten!

Uitleg onderhouds abonnementen

Je kunt bij Styletto in Amersfoort drie verschillende onderhoudsabonnementen afsluiten. Deze prijzen gelden alleen voor websites die door Styletto Design zijn gemaakt. Voor websites die door andere webdesigners zijn gemaakt zullen er aparte afspraken moeten worden gemaakt.

Bij de abonnementen medium en large zit er ook een aantal uur bij die je kunt gebruiken om de website aan te passen. Wil je dus bijvoorbeeld nieuwe teksten plaatsen, dan doet Styletto dat voor jou. Uren die over zijn kunnen helaas niet worden meegenomen naar de volgende maand.

Per maand opzegbaar

De onderhoudsabonnementen zijn per maand opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Als je voor een jaar betaalt, krijg je geen geld terug mocht er binnen het jaar worden opgezegd. Per maand betalen betekent dus per maand opzegbaar.

Abonnement op maat

Wil je met meer regelmaat gebruik maken van onze diensten, dus vaker foto’s toevoegen, nieuwe pagina’s, teksten of iets anders, dan kun je contact met ons opnemen. Dan maakt Styletto voor jou een abonnement op maat tegen een aantrekkelijke prijs.

Laat jouw merk stralen.

Neem contact op

lisa@stylettodesign.nl
06 53 45 31 00

Stephensonstraat 15
3817 JA Amersfoort